Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

Erőművek Éjszakája újra Kaposváron

2021-10-05

Október 8-án a Kaposvári Távfűtés Kanizsai utcai Fűtőműve is megnyitja kapuit a látogatók előtt. A kaposvári fűtőmű hőt- és villamosenergiát termel, amivel 6900 lakossági és 305 egyéb fogyasztót lát el. A hőtermelés forróvizes kazánokkal, a kapcsolt energiatermelés gázmotorokkal történik.

A látogatók betekintést nyerhetnek a hő- és a villamosenergia-termelés folyamatába, megismerkedhetnek a távfűtési rendszer technológiájával. A vendégeket végigvezetik a fűtőművön, és megmutatják a CNG töltőállomást is. Az érdeklődők működés közben láthatják a kazánokat, gázmotorokat és kipróbálhatják az elektromos járműveket.

Az E.ON Hungária Csoport országosan két erőművét nyitja meg a látogatók előtt az Erőművek Éjszakáján, Kaposvár mellett Debrecenben is várják az érdeklődőket.

Az érdeklődők olyan a városlakók számára ritkán, vagy egyáltalán nem látható létesítményeket ismerhetnek meg, ahol Kaposvár energetikai értelemben vett szíve dobog a Kaposvári Távfűtás és az E.ON 0-24 órás együttműködésének köszönhetően. A telephelyről, mint egy érhálózaton a távvezetékeken keresztül jut el az áram, a meleg víz és a fűtés a lakásokba és a közintézményekbe az egész városban, így szolgáltatva nap mint nap a szükséges energiát.

Várunk Mindenkit szeretettel! A rendezvényen csak regisztrált látogatók vehetnek részt.

A kaposvári helyszínre a www.eromuvekejszakaja.hu oldalon lehet regisztrálni.

Az alábbi linkre kattintva megtekinthetik a beharangozó videót:

https://fb.watch/7-67sSgPcl/