Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

HÁZKEZELÉS bemutatkozása

Kaposvári Önkormányzati Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt.

HÁZKEZELÉS


Üdvözöljük honlapunkon!


A Kaposvári Önkormányzati Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt. Házkezelése önkormányzati tulajdonú bérlakások üzemeltetésével és kezelésével, valamint társasházkezeléssel foglalkozik. A Házkezeléshez tartozik továbbá a Karbantartó Csoport, ahol kollégáim elsősorban az önkormányzati ingatlanokban és az általunk kezelt társasházakban a hibajavítást, karbantartást végzik.


A Házkezelési Csoport Kaposvár Megyei Jogú Város megbízásából kb. 1200 önkormányzati tulajdonú bérlakás kezelési feladatait látja el. Az épületek és a lakások üzemeltetési, kezelési, karbantartási feladatain kívül a bérlők lakással kapcsolatos ügyeit intézzük. Feladatunk többek között a bérleti szerződések megkötése, bérleti- és egyéb díjak számlázása, a kintlévőségek kezelésével kapcsolatos feladatok elvégzése valamint az épületek környezetének és a közösen használt területek (lépcsőházak, közös helyiségek) tisztántartása.


Ellátjuk a többségi önkormányzati tulajdonú épületek közös képviselői feladatait és intézzük a több mint 160 társasházban szétszórtan elhelyezkedő közel 300 önkormányzati tulajdonú bérlakás ügyeit, ezen épületek közös képviselőivel kapcsolatot tartunk.


Az épületekben és a lakásokban felmerülő hibák kijavítását a saját Karbantartó Csoportunkkal, szükség esetén idegen kivitelezővel végeztetjük.


A Társasházkezelő Csoport, fő tevékenységeként a társasházak közös képviseletét, társasházkezelést lát el, a gazdaságilag kiegyensúlyozottan működő részvénytársaságunkon belül. Jelenleg közel 80 társasház kezelését látjuk el, melyek között kisebb lakásszámú, családi házas jellegű épület, és 100 lakásszám feletti társasház is található.


A közös képviseleti tevékenységet képzett szakemberekből álló saját csapatunk végzi. Minden általunk kezelt társasháznak megfelelő társasházkezelői végzettséggel rendelkező felelőse van, mellette azonban más szakképzettséggel (építészmérnök, könyvelő) rendelkező kollégák is részt vesznek a napi munkában.


Ha Ön nem elégedett a jelenlegi közös képviselő munkájával, új közös képviselőt keres, vagy szakmai segítséget kér, kérjük, olvassa el a társasházkezelés címszó alatti bemutatkozó ajánlatunkat, illetve forduljon hozzánk bizalommal.


Ha észrevétele, javaslata van tevékenységünkkel, munkánkkal kapcsolatban, illetve kérdése, problémája merült fel, ossza meg velünk, készséggel állunk rendelkezésére.


Pap Henriette

házkezelés vezető
és a
Házkezelés munkatársai