Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

Felhívás

2021-02-03

FELHÍVÁS!

TÁRSASHÁZI LAKÁSOK ÉS LAKÁSSZÖVETKEZETEK RÉSZÉRE

 

Okos költségmegosztás, radiátor csere program

 

Az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Támogató) a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervhez igazodóan, pályázatot írt ki a lakosság részére az energiahatékonyság növelése érdekében, a fűtéskorszerűsítési beruházások támogatása céljából.

 

A pályázat célja: az energiahatékonyság növelése a meglévő ingatlanokban, valamint a lakások szén-dioxid-kibocsátásának csökkentése.

A meghirdetett program lehetőséget nyújt a távhőszolgáltatásban érintett lakószövetkezetek és társasházak részére a fűtési rendszereik felújítására, támogatva az országos klímavédelmi programot, valamint az energiafogyasztásuk csökkenését és kiadásaikat. Az új fűtési rendszer kialakításával megfelelhetnek a mai modern kor követelményeinek és takarékoskodni tudnak mint a saját, mint a lakóközösségük egyaránt.

 

A pályázatban érintetett szervezetek:

-          Társasházi lakások

-          Lakásszövetkezetek

 

A ZFR-ÉMI-TÁV/2020 kódszámú pályázat, vissza nem térítendő támogatás maximális mértéke az elszámolható bruttó költségek 50 %-a. A támogatás összege minimum 150.000 Ft, maximum 75.000.000 Ft.

További korlát a támogatás maximális mértékének meghatározása során:

-          A támogatás maximális mértéke lakásonként 400.000 Ft.

 

A pályázatot elektronikusan (ügyfélkapun keresztül), 2021. március 16. 10:00 órától, de legkésőbb 2021. augusztus 31-ig lehetséges benyújtani.

 

A pályázati kiírás itt érhető el.