Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

Erőművek éjszakája

2019-10-15

2019. október 11-én Társaságunk is csatlakozott a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal országos rendezvényéhez, az Erőművek Éjszakájához. A KAPOSHŐ Kanizsai utcai Fűtőművét és az E.ON Gázmotoros Erőművét „testközelből” tekinthették meg az ide látogatók. Az eseményre különböző korosztályok regisztráltak, az óvodástól, a középiskolásig, egészen az idősebb generációig .

Az érdeklődők 14:00-tól egészen este 22:00-ig, hozzáértő munkatársaink segítségével járhatták körbe a fűtőmű egész területét. Működés közben vehették szemügyre a kazánokat, a nagyméretű szivattyúkat - melyek keringtetik az egész távfűtési vezetékrendszert -, a gázmotorokat, valamint az elektromos autóinkat is. A hozzánk látogatók érdeklődéssel hallgatták az előadásokat, számos kérdéssel álltak elő, melyre kollégáink megpróbáltak minél kielégítőbb választ adni.

A célnak eleget téve megmutathattuk az embereknek, kollégáink nem mindennapi munkáját, hogy hogyan lesz meleg a lakásokban, valamint mi módon termeljük az áramot.

Köszönjük a bizalmukat és a részvételüket!

1

2

4

3

6

8

9

10

Médiamegjelenések:

Erőművek éjszakája

(forrás:kapos.hu)

Erőművek éjszakája Kaposváron is

Sikeres volt az erőművek éjszakája Kaposváron

(forrás: kaposvarmost.hu)