Ugrás a fő tartalomra
Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. elektronikus ügyfélszolgálati oldalán otthonról is kényelmesen intézheti ügyeit.

Elektronikus számla

2015-07-06

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy lehetőségük van társaságunktól elektronikus számla kiállítását kérni, és a számlájukat online bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni.

Miért jó ez Önnek?

Mert biztonságosan, ingyenesen, egyszerűen és kényelmesen kezelheti számláját, nem feledkezhet el róla, és nem veszítheti el az igazolást.

Hogyan fizethet elektronikusan?

Ezt a lehetőséget a következőképpen tudják választani. A www.dijnet.hu oldalon, az „Ingyenes regisztráció” menüpontot kitöltve lehet bejelentkezni. Akinek jelenleg csekkes fizetési mód van beállítva, azt automatikusan átutalásos fizetési módra állítjuk. Ezután E-számlát fogunk küldeni, tehát nem papíron, hanem elektronikusan, a megadott e-mail-címre küldjük a számlákat. A számlák kiegyenlítése szintén a Díjnet-oldalon keresztül, bankkártyával történik, mely tranzakció vásárlásnak minősül. Amennyiben eddig csoportos beszedési megbízással rendezte számláit, a fizetési mód nem változik.

Ha a témával kapcsolatban bármilyen kérdése merül fel, forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunk munkatársaihoz, akik munkanapokon hétfőtől szerdáig 8.30 és 14.30 óra, csütörtökön 8.00 és 20.00 óra, illetve pénteken 8.30 és 14.30 óra között a +36-82/310-000-ás telefonszámon várják hívását.

 

Kaposvári Önkormányzati
Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt.
Távfűtési üzem